Дуліби:

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Добро починається з тебе


       
 19 березня учні 1-го гімназійного класу НВК «Середня ЗОШ-гімназія»  ім. М. Шашкевича с. Дуліби разом з класним керівником Левків І.О та студенткою-практиканткою 4 курсу філологічного факультету ДДПУ              ім. Івана Франка Шкіринець В.П. провели відкритий виховний захід «Добро починається з тебе». Цей захід є дуже актуальним у теперішній час, адже на світі багато зла, люди не виявляють доброти, милосердя один до одного.
         На заході учні слухали і обговорювали історію мудреця про добро, грали у гру «Добрі чарівники», виконували інтерактивні вправи, вирішували проблемні ситуації у групах, складали прислів’я про добро. Ознайомились із Заповідями Матері Терези про доброту, обговорили оповідання                            В. Сухомлинського «Як важко бути людиною», переглянули казку про добро, створили пам’ятку добрих та корисних справ. Учні декламували вірші, співали пісні.
На завершення подарували один одному подарунки у вигляді сердечка із побажаннями. Це свято допомогло усім учням усвідомити важливість цінності людської душі – доброти, а також те, що вони на землі для того, щоб творити добро, примножувати кількість щасливих людей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.