Дуліби:

пʼятницю, 23 березня 2018 р.

День памʼяті


Згідно з Постановою Верховної ради 14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Саме завдяки добровольцям – їхній мужності, відданості національним інтересам і щирому патріотизму вдалося зупинити російського агресора, дати змогу мобілізувати сили в тилу й озброїти армію. Вони стали гордістю українського народу. Загалом у воєнному конфлікті на сході нашої країни беруть участь майже 40 добровольчих батальйонів.
16 березня 2018 року учні 5-го гімназійного (9) класу та педагоги навчально-виховного комплексу «Середня ЗОШ-гімназія» ім. М. Шашкевича с. Дуліби взяли участь у вшануванні памʼяті учасника АТО, добровольця Семеніна Руслана. До вшанування приєдналися сільський голова села Дуліби п. Петро Васильків, директор народного дому п. Надія Кулик, завідувач бібліотекою п. Надія Матковська.
Помолившись, поклавши квіти в знак подяки від нас і, заспівавши гімн України всі ми схилили голови перед воїном, який захищав Україну і нас від ворога на Сході. Віримо, що присутні гімназисти добре усвідомили роль воїна-добровольця і будуть завжди готові стати на захист рідної землі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.