Дуліби:

середу, 25 квітня 2018 р.

Життя – це найвища цінність. Бережи його!






25 квітня у школі-гімназії було проведено День цивільного захисту Основною метою якого було:
 - практична перевірка здатності учнів грамотно і чітко діяти під час виникнення надзвичайної ситуації (пожежа) для захисту свого здоров'я та життя у надзвичайних ситуаціях ;
- удосконалення учнями та педагогічним колективом школи теоретичних знань і практичних навичок під час дій в умовах надзвичайних ситуацій.
До проведення «Дня цивільного захисту» залучались керівний та командно-начальницький склад школи, весь постійний склад працівників школи, учні 1-11-х класів.
З планом Дня ЦЗ усі ознайомились на організаційній  загальношкільній лінійці. Проведено   відкриті уроки за тематикою ЦЗ та БЖ,  виставка малюнків, вікторина та комбінована естафета, тренінг «Надання першої домедичної допомоги та евакуація на випадок пожежі.
Директор школи (начальник ЦЗ) Кушпір С.В. на основі особистих спостережень за діями учнів, педагогів і своїх заступників підбила підсумки виконання запланованих заходів з цивільного захисту. У своєму виступі вона зазначила, що практичне закріплення знань, набутих учнями під час вивчення за навчальними програмами питань із безпеки життєдіяльності та цивільного захисту населення, було відпрацьовано у ході «Дня цивільного захисту».
День цивільного захисту проведено на високому організаційному і методичному рівнях. Мету досягнуто, поставлені завдання виконано. Учні продемонстрували організованість і дисциплінованість.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.