Дуліби:

вівторок, 23 січня 2018 р.

Україна була, є і буде соборною

       22 січня в історії України величний день, що нагадує всім українцям про те, що ми єдині, об’єднує Схід і Захід. День Соборності не залишає байдужим жодного з нас.



         Саме цій події було приурочено уже другу онлайн зустріч школярів НВК «Середня ЗОШ-гімназія» ім.М.Шашкевича с. Дуліби Стрийського району і Кремінської ЗОШ I-III ст. Луганської області.
         Керівники обох навчальних закладів привітали делегації і спільно виконали державний гімн України. Гордо, величаво звучали з уст кремінян вірші про Україну, впевнені заклики і омріяні бажання справжніх українців сплітались в милозвучній пісні. Дуліб’яни в дарунок виконали повстанську коляду, галицьку віншівку, побажальну щедрівку.
         Декілька основних фактів з історії цього дня нагадала усім учитель Біганич Ольга Іванівна.
         На цій зустрічі були присутні поважні гості, які також вітали один одного і усіх загалом з Днем Злуки. До Дуліб прибули заступник голови Стрийської райдержадміністрації п. Оксана Мелень; провідний спеціаліст відділу освіти Юрій Півторак; головний редактор місцевого часопису «Рідне поле» п. Оксана Микитка.
-До наступної зустрічі! Нехай наша дружба і співпраця двох навчальних закладів з кожним роком міцніє! Віримо, що Україна буде суверенною. Слава Україні! – прозвучало на завершення від директора Дулібського НВК Кушпір Степанії Василівни.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.