Дуліби:

вівторок, 5 грудня 2017 р.

Методоб’єднання класних керівників Гірненського освітнього округу


4 грудня на базі НВК «Середня ЗОШ-гімназія» ім. М.Шашкевича с. Дуліби відбулося засідання методичного обєднання класних керівників Гірненського освітнього округу. Педагоги відвідали виховні години у 3-А класі – класний керівник Павленко Г.М.; у 2 гімназійному (6) класі класний керівник Біганич О.І.
Молодші школярі активно, по-дорослому серйозно роздумували про поняття добра і доброти у їхньому житті. Впевнено і переконливо розповідали власні ситуації про добро у їхньому житті. Підсумовуючи, посадили зернини доброти у грунт, з яких мають вирости плоди – люди з добрим і милосердним серцем.
Учні 2-го гімназійного (6) класу за час години спілкування поряд з галявиною толерантності збудували дім добра і милосердя. Для фундаменту обрали блоки із вічної книги мудрості – Біблії, стіни звели із цеглинок добрих справ та 7 діл милосердя для душі та тіла, Маркіянових коротких наук. Вікном для тіла стала совість, яка буде на сторожі, а дах звели із перлин народних прислів’їв та приказок.
На завершення зустрічі усі присутні схилили голову перед Пресвятою Богородицею, яка є зразком добра і милосердя та заспівали пісню. Усіх привітали Ангели Добра і побажали, щоб до свята Миколая кожен став таємним добрим ангелом для свого ближнього.

У світі на краплину побільшає добра…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.