Дуліби:

четвер, 7 березня 2024 р.

Особливі дні у колі друзів-рятувальників

     В рамках проведення Тижня безпеки учні 1-4 класів спільно з класними керівниками та спеціалістом безпеки у сфері освітнього середовища Грабовецько-Дулібівської територіальної громади Чорнобай Н.І. 6 та 7 березня відвідали пожежно-рятувальну частину ДСНС.

    Екскурсія школярів в пожежну частину стала захоплюючим та надзвичайно корисним досвідом для всіх учасників. Під час цієї екскурсії учні мали можливість зазирнути в світ пожежних рятувальних робіт та дізнатися багато цікавого та корисного про роботу рятувальників, про способи гасіння пожеж.

    Перше, що вразило, це професійний підхід та готовність до дії кожного рятувальника. Вони надзвичайно доброзичливо прийняли школярів  і розповіли про свою діяльність ДСНС. Учні побачили їхнє спеціальне обладнання, автомобілі та інструменти, які рятувальники використовують для гасіння пожеж та надання допомоги, мали змогу одягнути спецодяг рятувальників.

    Далі, вогнеборці показали пожежний автомобіль, школярі побачили, як працює система тривоги та як рятувальники реагують на виклик. Учні також дізналися, як правильно поводитися у випадку пожежі та як уникнути небезпеки .

    Загалом, екскурсія в пожежну частину була надзвичайно цікавою та пізнавальною. Школярі дізналися багато нового про роботу рятувальників, їхні обов'язки та важливість цієї професії для безпеки нашого життя.  Разом із відповідальними за екскурсію школярі пригадали про причини виникнення пожеж, про правила поведінки у разі небезпеки.

















 








Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.