Дуліби:

пʼятницю, 19 травня 2023 р.

Тиждень безпеки дорожнього руху у школі-гімназії

         З 15 по 19 травня 2023 року у НВК було проведено тиждень безпеки дорожнього руху. 

        Впродовж тижня учні 1-11 класів у формі квестів, круглих столів, онлайн-подорожей, бесід, вікторин поспілкувалися з класними керівниками щодо їхньої безпеки на дорозі. На уроках мистецтва діти долучилися до конкурсу  тематичних малюнків та плакатів.

        Вчитель основ здоров'я Опришко Л.М. провела єдині уроки "Безпечна дорога додому". На уроках МСП старшокласники продемонстрували як діяти у випадку травмування під час дорожньо-транспортних пригод. Уроки англійської мови цього тижня починалися із перегляду та обговорення навчальних роликів "Road Safety". 

        У рамках всеукраїнського тижня безпеки завітали до школи начальник сектору взаємодії з громадами Масляник В. М. та спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі Чорнобай Н. І. Під час зустрічі учні повторили правила, яких вони мають дотримуватися першочергово, коли є учасниками дорожнього руху, та мали змогу оглянути поліцейський автомобіль.

        Долучилися до заходів і батьки наших вихованців, які під час онлайн спілкування із класними керівниками поговорили про проблеми щодо забезпечення захисту життя та здоров’я їхніх дітей в процесі дорожнього руху та поліпшення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки.























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.