Дуліби:

пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Прагнемо миру


За словами М. Тихонова «У кожного, ким би він не був, чим би він не займався, є один борг, який потребує самовідданого й вірного служіння: захищати мир». Учні школи-гімназії ім. М.Шашкевича с. Дуліби в рамках проведення тижня миру своє прагнення демонстрували в різний спосіб, отримали урок державності, громадськості, людяності, патріотизму. Жодна дитина не залишилася байдужою до того, що відбувалося, адже проблема миру в наш буремний час є дуже актуальною.
Своїми малюнками на асфальті школярі довели справжні прагнення та бажання миру. Кожна робота відповідала гаслу конкурсу «Хай буде мир на всій землі».
Активною була загальношкільна акція «Голуб миру». Класні колективи разом з класними керівниками чіпляли символічні голуби з гаслами, - закликами на спеціальні стенди. Школярі розуміють, що своїми бажання допоможуть швидше повернути мир.
Справді яскравим, патріотичним, емоційним був загальношкільний флешмоб «Хочемо миру на землі, хочемо хліба на столі», який організували вчителі Біганич О.І. і Кацалай М.Я.
Віримо і сподіваємось, що проведені виховні заходи дали можливість усім ще раз усвідомити, що мир, любов, добро будуть вічними і необхідними.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.