Дуліби:

понеділок, 3 вересня 2018 р.

День знань у школі-гімназії

Перше шкільне свято у Навчально-виховному комплексі "Середня загальноосвітня школа-гімназія" ім. М. Шашкевича с. Дуліби видалося насиченим та яскравим. До всіх учасників освітнього процесу звернулася директор школи-гімназії Кушпір Степанія Василівна, яка нагадала про високі здобутки навчального закладу у минулому році та побажала наснаги і натхнення на новий навчальний рік. З вітальним словом до шкільної громади зверталися гості свята: перший заступник голови Стрийської РДА Кащук Любомир Мирославович, заступник голови Стрийської районної ради Зубрицький Василь Михайлович, голова сільської ради с. Дуліби Васильків Петро Ігорович, сотрудник храму св. Юрія с. Дуліби отець Тарас Сидор.
Теплими обіймами школа-гімназія зустрічала своїх наймолодших школяриків, для яких свято Першого дзвоника стало свого роду моментом відліку нового етапу в житті, подальших незабутніх років у пошуках знань. Разом із схвильованими батьками вони поділилися своїми надіями та мріями на майбутнє. Запевнили всіх, що стануть гідними школярами у Новій українській школі. Вишитими материними рушниками благословились у навчальний рік найстарші гімназисти та першокласники.
Завершилося свято традиційним першим дзвоником, який покликав школярів за шкільні парти на перший урок 2018-2019 навчального року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.