Дуліби:

понеділок, 14 травня 2018 р.

Прощавай, Букварику!


Прощавай, Букварику, в школі перший друже,
Ми тобі, Букварику, дякуємо дуже.
Традиційне шкільне свято – свято Букваря – відбулося у 1 класі навчально-виховного комплексу «Середня загальноосвітня школа-гімназія» ім. М. Шашкевича с. Дуліби. Це свято, на якому першокласники прощаються зі своїм першим і головним підручником – Буквариком.
До цього свята дітки старанно готувалися. Завітали до першокласників усі ті, хто був з ними протягом всього навчального року. Це перша вчителька Нагорняк Оксана Ігорівна, вчителі та учні початкових класів, батьки, бабусі, дідусі, братики і сестрички.
Першокласники показали, чому вони навчилися та представили веселу Абетку. Розповідали як вивчали Буквар, заспівали багато веселих пісень, танцювали. У гості до дітей завітали нові їх друзі: Читанка, Математика, Рідна мова, яким вони пообіцяли надалі старанно вчитися.
Подякували першокласники не лише Букварикові, а і своїм батькам. Це вони ділили їх перші невдачі, щасливі сльози, перші радощі і перемоги, коли вчилися читати і писати літери. Дякували діти і своїй першій вчительці за те, що з розумінням і любов’ю вчила всьому доброму і корисному, а головне – навчила любити рідну мову, свою Україну.
Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю учителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.