Дуліби:

понеділок, 14 травня 2018 р.

Проблеми взаємовідносин батьків та дітей в підлітковому віці


Нові умови розвитку підлітків зумовлюють нову соціальну ситуацію, яка характеризується тим, що основним соціальним середовищем дитини залишається школа, але змінюється мотив взаємодії із соціальним оточенням.
10 травня відбулися батьківські збори у 6-8 класах навчально-виховного  комплексу "Середня ЗОШ-гімназія" імені Маркіяна Шашкевича" с. Дуліби Стрийського району. Серед питань, які обговорювалися на          зустрічі, - проблема взаємовідносин батьків та дітей в підлітковому віці. Класні керівники Біганич О.І., Дирів Г.Я., Коваль.Г.В., Копач Б.М. вважали за потрібне запросити на зустріч в.о. директора Стрийського РЦСССДМ Ярославу Теленко, яка привернула увагу батьків до цієї проблеми, розповіла про психологічні особливості спілкування і взаємин підлітків з однолітками, дорослими та сім’єю.
Батьки можуть проявити свій інтерес у становленні особистості, будучи толерантними до підлітка, залишаючись для нього відкритими, незважаючи на те, що відмінності між поколіннями посилюються.
Сподіваємось на те, що проведена зустріч дасть позитивні результати. Взаємодія школи та сімї надалі працюватиме на вирішення будь-яких проблем школяра-підлітка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.