Дуліби:

понеділок, 20 лютого 2017 р.

У нашій памʼяті вони назавжди залишились

Ніхто б навіть не подумав, що ми будемо творцями – сучасної історії України. Свідками важливих кроків у становленні української державності.
Євромайдан. Мирне протистояння студентів і небайдужих українців-патріотів. 18-20 лютого 2014 року кровавими літерами виписав – Герої Небесної Сотні. І з цього часу уже третій рік вшановуєм подвиг учасників Революції Гідності та згадуємо усіх, хто загинув у ці дні.
20 лютого у навчально-виховному комплексі «Середня загальноосвітня школа-гімназія» ім. М. Шашкевича с. Дуліби зі школярами проведено ряд виховних заходів:
ü для учнів 5-8 класів – усний журнал «У нашій памʼяті вони назавжди залишились», підготовлений педагогом-організатором Боженко У.В., учнями-старшокласниками Торбʼяк І., Кухтій Д., Печар А., Мазур М., Михайлишином В., Юрків А.;
ü для учнів 9-11 класів – години спілкування з обговоренням підготовлених учнівських проектів «Герої не вмирають», підготовлені класними керівниками та вчителями історії;
ü для учнів 1-4 класів – виховні години з обговоренням учнівських малюнків «Зима, що нас змінила», підготовлені класними керівниками.
          Ми готові бути гідними громадянами нашої України. Прикладемо усіх сил, щоб Україна ніколи не стояла на колінах, – звучало з уст учнів 6-го гімназійного (10) класу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.