Дуліби:

понеділок, 19 вересня 2016 р.

Олімпійський тиждень у школі-гімназії

         Цей тиждень у НВК "Середня загальноосвітня школа-гімназія" ім. М. Шашкевича с. Дуліби  Стрийського району був незвичайним не тільки на диво літньою погодою, але й тим, що мав назву «Олімпійський»! З року в рік в школі-гімназії проводять різні змагання, тренінги, конкурси і просто спортивні розваги. Та цьогорічний тиждень став особливим. Учні, надихнувшись перемогами  українських  спортивних героїв, котрі показали на що здатні в Бразилії, та й самі взялися перемагати. Приємно було споглядати, як на перервах, чи після уроків діти грали бадмінтон, футбол, волейбол, в шахи та інші спортивні ігри. Вчителі  милувалися дитячими стараннями. Звісно, ми часто цим займаємося, проте протягом цих пяти днів, праця над собою та вдосконаленням себе у спорті була наполегливішою, ніж звичайно. Ні одна тенісна ракетка, ні ракетка від бадмінтону, ні один стілець за партами з шашками чи шахматами, ні один мяч, ні одна скакалка, нічого не були без діла!
Це був справжній рух. Серце школи, тобто учні, ніби запрацювало по-новому. Всі були повні енергії і надзвичайно життєрадісні!
Так як українці вибороли першість на олімпійських іграх в Ріо, так і наші маленькі спортсмени боролись за звання найкращих.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.