Дуліби:

неділя, 22 вересня 2024 р.

Вище - до сонця ближче!

    Я впевнений, що разом з нами ціла країна... 
    Хтось зустрічає зорю постійно... 

    20-22 вересня учні ліцею разом із заступником директора Найчуком С.С. подолали туристичний маршрут національним природничим парком "Сколівські Бескиди" із міста Сколе до села Корчин через мальовнийчий хребет Парашки. Вздовж маршруту, школярі мали змогу милуватися красою та величчю осінніх гір, тричі піднятися на найвищу вершину Стрийського району - гору Парашка, зустріти на ній захід та світанок, назбирати грибів та по-справжньому відчути весь "вайб" пішого походу із ночівлею восени. 

    Першу ніч діти провели у туристичному прихистку на південному схилі Парашки, який був збудований у пам’ять про львівського пластуна Тараса-Тимофія Гаврилишина, який загинув на війні у 2022 році. Тут, біля вечірнього вогнища, учні слухали розповіді про походження назви гори, про зорі та сузір'я, спостерігали за рухом міжнародної космічної станції, слідкували за життям лісових мешканців.

    Наступну ніч юні туристи зустріли на облаштованій для туристів галявині біля водоспаду Гуркало. Тут, вже по звичному, школярі співали та планували наступні туристичні мандрівки українськими Карпатами.

    Щиро дякуємо ЗСУ за можливість бути у безпеці. Щиро дякуємо громаді, за можливість мандрувати.























Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.