Дуліби:

четвер, 9 лютого 2023 р.

День безпечного інтернету

        


        7 лютого відзначається День безпечного інтернету у світі. Практичним психологом Максимів Н. І.  та педагогом - організатором проведено заходи з учнями 3 класу на тему: "Я - за безпечний інтернет". Під час заняття обговорили позитивні та негативні сторони інтернету і розмалювали листівки.

        Учні 9 класів пройшли онлайн-квест на знання правил користування всесвітньою мережею,  розгадували ребуси та закріпили знання зі створення надійних паролів.

        На уроках інформатики учні 5-11 класів разом з вчителями Боженко У.В. та Найчуком С.С. долучилися до онлайн-марафону до Дня безпечного Інтернету.

        Учням 9 класів під час тематичних бесід нагадали про небезпеку користування неперевіреними інтернет-ресурсами та соціальними мережами, наслідки відвідування сайтів, які зареєстровані у державі-агресорі, чи мають відношення до неї.

        Мета заходів: поширити знання про небезпечний інтернет, спонукати поглянути на глобальному комп'ютерну мережу інтернет з різних сторін та навчитися робити більш безпечним і корисним свій час перебування в мережі Інтернет.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.