Дуліби:

вівторок, 10 травня 2022 р.

Відкриваємо Європу разом

    Відкриваємо Європу Разом

 Ми усі вважаємо себе європейцями, знаходячись у самому центрі Європи, хоча мало хто усвідомлює, що цьому нам ще треба вчитись і вчитись. Саме навчанню і було присвячено ряд заходів онлайн до Дня Європи у школі-гімназії.

    Європа - це багаторічна історія, досвід, культура, кухня, спорт, політичні, духовні традиції європейських народів, найцінніша скарбниця досягнень та пам’ятників культури.
Гаслом нашого навчання були слова «Життя - це зміни. Дивися на життя по-новому!» Учні переглянули і обговорили відеоролики «Мої європейські цінності», «Дітям про Євросоюз».     Кожен прийшов до думки, що цінності об’єднують держави-члени, і до союзу не може входити жодна країна, яка не визнає ці цінності. Учні 8 класів підготували розповіді та переглянули відеоролики «Історія створення ЄС» та «Як влаштований Європейський Союз?» Цікавими були вікторини «Льорнін-апс». Учні школи, які зараз перебувають в європейських країнах, поділилися своїми враженнями, відчуттями та переконаннями, що Україна є частиною Європи. Обговорили деякі із цінностей ЄС учні 6-го гімназійного класу, зокрема, свободу та верховенство права.
    Не обійшлося без іще одного атрибуту європейських святкувань Дня Європи - неймовірно популярного танцю «Бельгійка». Танцювали з сусідами, рідними , друзями та переселенцями з Харкова.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.