Дуліби:

середу, 1 грудня 2021 р.

Школа педагогічної майстерності

 


        У всі часи, у різні періоди в освіті приділялася велика увага педагогам, а  особливо тим, котрі зуміли знайти себе на освітянській ниві, творчо, професійно підходили до організації своєї праці.

         З метою об’єднання таких вчителів для спільного пошуку нових ідей, творчого підходу до організації сучасного освітнього середовища в НВК у цьому навчальному році працюють школи педагогічної майстерності вчителів суспільно-гуманітарних дисциплін (кер. Біганич О.І.), вчителів природничо-математичних дисциплін (кер. Копач Б.М.), вчителів 1-4 класів (кер. Нагорняк О.І.) та методоб’єднання класних керівників (кер. Левків І.О.).

         Усіх педагогів залучено до участі у роботі цих об’єднань. Питання, які обговорюють, актуальні сьогодні, учителі опрацьовують теоретичний матеріал і демонструють їх практичне застосування.

         29 листопада відбулося заняття школи педмайстерності вчителів суспільно-гуманіртарних дисциплін під керівництвом Біганич О.І. .

         Слухачі школи обговорили питання організації продуктивної сучасної взаємодії – шлях до вияву та розвитку індивідуальної самобутності й унікальності школяра.

         У презентації керівника йшла мова про якості  сучасного вчителя, його місце в освітньому процесі. Використано вправу з посібника «Демократична школа», під час якої вчителі, обговоривши між собою дану проблему, визначили модель сучасного вчителя.

         Сподіваємось, що почута інформація буде корисною для подальшої роботи вчителів.





Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.