Дуліби:

середу, 22 вересня 2021 р.

Зустріч з поліцією та рятувальниками

           22 вересня 2021 р. у наш НВК  завітали незвичні гості. Разом із начальником відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Грабовецько-Дулібівської сільської ради Лідія Балабанською, до учнів на зустріч приїхали: поліцейський офіцер Грабовецько-Дулібівської ТГ, Масляк Володимир, інспектор з ювенальної превенції Стрийського відділу поліції, офіцер поліції Лілія Дячишин, Провідний інспектор Стрийського районного відділу Головного управління ДСНС України у Львівській області Веселовський Іван

Володимир Масляк звернувся до дітей із словами застереження про небезпеку, яка може підстерігати їх, коли вони рухаються до школи як пішоходи, велосипедисти, чи то пасажири автомобільного транспорту. Нагадав про відповідальність за порушення правил дорожнього руху та про наслідки, до яких ці порушення можуть привести. Лілія Дячишин наголосила школярам про безпеку  та правила поведінки під час перебування у громадських місцях, спілкуванні із незнайомими особами та у колі близьких. Іван Веселовський розповів вихованцям про сумну статистику пожеж у межах Стрийського району від початку 2021 року. Разом з Богданом Микитчаком поспілкувалися з учнями про основні причини  виникнення пожеж, правила евакуації з приміщень на випадок надзвичайних ситуацій та про те, як правильно користуватися номерами екстреної допомоги. На завершення зустрічі до школярів звернулася Лідія Балабанська із подякою за те, що наші діти завжди намагаються дотримуватися основних правил поведінки де б вони не були, а також, пообіцяла навідуватися у наш НВК «Середня загальноосвітня школа-гімназія» ім. М. Шашкевича с. Дуліби частіше із такими бесідами.

По закінченню, діти мали змогу оглянути поліцейський автомобіль офіцера громади та спробувати себе у ролі захисника закону та порядку.










Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.