Дуліби:

четвер, 21 листопада 2019 р.

День Гідності у школі-гімназії


Згадали події сучасності



З метою вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави під час Революції Гідності упродовж 18-21 листопада у навчально-виховного комплексі «Середня ЗОШ- гімназія» ім. М. Шашкевича с. Дуліби проведено ряд виховних заходів. Школярами 7 класу разом з класним керівником Левків І.О. проведено урок -памʼяті для учнів 5-6 класів. Під час заходу увага була зосереджена на основних моментах осені 2013 та зими 2014 років. У своїх виступах школярі передали настрої, прагнення учасників революції Гідності. Було показано відео фрагменти цих подій.
З учнями 9-11 класів проведено години національно-духовної просвіти «Втратити свободу може лише той, хто не вміє її захищати». Класні керівники разом зі старшокласниками обговорювали саме ті моменти, у яких яскраво виражено активну молодь, їхні цілеспрямовані дії і вчинки.
Учні 1-4 класів разом з класними керівниками переглянули відеоролики, слухали виступи активістів; доступно обговорили їх.
Сподіваємось, що проведені заходи сформують у школярів почуття патріотизму та гордості за новітніх героїв України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.