Дуліби:

середу, 30 грудня 2015 р.

Свято величне до нас завітає!

Різдво – це одне з найбільших християнських свят у році. Кожен з нас розуміє його зміст, очікує народження Божого Дитятка, щоб очистити свою душу, прагнути змін у своєму житті.
В очікуванні цього дива усі учні НВК "Середня ЗОШ-гімназія" ім. М. Шашкевича с. Дуліби  Стрийського району. Проведено щорічний традиційний загальношкільний фестиваль колядок, щедрівок і вертепів.
У вступному слові учитель християнської етики Рішко О.В. розповіла усім як важливо щиро вірити у чудо, яке для України принесе маленький Ісусик і подарує усім нам радість, мир і Боже благословення.
У фестивалі взяли участь 6 вертепів з числа учнів 2, 4, 2 гімназіного, 3 гімназійного, 4 гімназійного, 5 гімназійного класів. Кожен по-своєму старався донести до глядачів цю величну подію. Вертепні дійства показали як щиро вітають та приймають маленького Ісуса українські діти; Ангелята сповіщали про прихід Месії, Пастушки та Царі свідчили про готовність служити Богові, любити, прославляти і давати йому місце в своєму серці.
Усі присутні учні, батьки, вчителі щирими колядками, щедрівками, віншівками прославляли Месію.

Директор школи-гімназії Кушпір С.В. подякувала усім за старанність  у виконанні вертепних дійств. Побажала присутнім мирного і щасливого цьогорічного Різдва!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.