Дуліби:

вівторок, 5 лютого 2019 р.

Участь у програмі "Демократична школа"




НВК «Середня ЗОШ-гімназія»  ім. М. Шашкевича с. Дуліби стала учасником ІV хвилі  програми  освітніх реформ в Україні «Демократична школа». Програму реалізовує Європейський центр ім. Вергеланда (Осло, Норвегія) за підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії, співпраці з  Міністерством освіти і науки України, Радою Європи, БО «Центр освітніх ініціатив» та ІСАР «Єднання».
  У програмі беруть участь  шістдесят навчальних закладів України, що пройшли конкурсний відбір. Програма спрямована на поглиблення культури демократії й розвитку громадянських компетентностей через демократичні зміни у школі у відповідності до концепції Нової української школи та нового Закону про освіту України.
01 лютого в м. Києві відбулася Всеукраїнська  конференція з нагоди початку роботи 4-ої хвилі Програми підтримки  освітніх реформ в Україні «Демократична школа», в якій  брала участь директор школи НВК Кушпір С.В.Підписано декларацію про співпрацю.
 Спільне фото учасників конференції, що відбулося у Києві за участі заступника Міністра освіти і науки Вадима Карандія, Посла Норвегії  в Україні, виконавчої директорки, Європейського центру ім. Вергеланда, експерта Ради Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.