Дуліби:

понеділок, 30 жовтня 2023 р.

Тиждень протипожежної безпеки

            З 23 по 27 жовтня у НВК у рамках тижня протипожежної безпеки було проведено ряд превентивних заходів. 

        Дашковська В.Ю. провела у 5-9 класах  єдині уроки на тему «Протипожежна безпека», під час яких учні ознайомилися із основними причинами виникнення пожеж у побуті та шляхами їх запобіганню, узагальнили знання  Правил пожежної безпеки та дотримання учнями цих Правил у повсякденному житті, переконалися, що безпека при користуванні вогнем є запорукою уникнення пожеж та нещасних випадків.

        Впродовж тижня у 1-11 класах класними керівниками проведено години спілкування, на яких акцентовано увагу на популяризації знань школярів про Правила пожежної безпеки, безпечного поводження з вогнем, електро- та газовими приладами.

        У 1-7 класах продемонстровано мультфільми та відеоролики з глибоким обговоренням їх змісту «Мудрі казки. Приборкувач вогню» у 2-4 класах, «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежна безпека» у 5-7 класах.

        На уроках біології, хімії, фізики, інформатики, трудового навчання у кабінетах підвищеної небезпеки завкабінетами проведено інформаційні 5-хвилинки про можливі причини виникнення пожежі у цих кабінетах, та про заходи щодо їх запобігання, проведено повторні інструктажі з пожежної безпеки. Вчителі іноземних мов на уроках англійської мови у 5-11 класах продемонстрували та обговорили короткометражні відеоролики на тему «Fire Safety».

        У рамках тижня серед учнів 1-4 класів організовано конкурс малюнків з пожежної безпеки. 











Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.