Дуліби:

середа, 27 вересня 2023 р.

До вершини крок за кроком

        27 вересня у день туризму учні 1 класу НВК провели свій перший спільний похід у гори. Маленькі школярі відвідали відомі місця національного природнього парку «Сколівські Бескиди», а саме водоспад Кам’янка та Журавлине озеро.

        Дорогою діти говорили про села, які вони проїздили, та історію їхніх назв; почули легенду про двох братів, Стрия та Опора, які дуже хотіли побачити море; дізналися звідкіля ж у Сколівських Бескидах стільки величезних каменюк, а також вивчили свою першу пісню в поході – «Попереду жахи-шляхи».

        Це одним цікавим місцем під час мандрівки стала Галявина мрій. Тут учні мали можливість загадати благородну мрію, досхочу погратися на місцевому майданчику, позмагалися у грі на швидкість з однокласниками, перемогти батьків у грі «Рибаки та рибки».

        Тепла та сонячна осіння погода, чисте та прохолодне гірське повітря, запах смерек та шум річки додавали особливого настрою молодим туристам-початківцям. Стомлені, але задоволені учні дорогою до дому планували свій наступний похід.

        Дякуємо ЗСУ за можливість провести похід у безпеці. Дякуємо відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму  Грабовецько-Дулібівської  сільської  ради за надану можливість мандрувати та навчатися у нестандартній форматі в такий складний час.

 















Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.